Kananmunatilaukset

Niina ja Mika Vatasen kanalan kananmunia on mahdollista tilata kylätalolle. Toimitukset aina kuukauden toinen tiistai. Levyssä 30 kananmunaa ja hinta vain 7€. Ota yhteyttä kyläyhdistyksen numeroon, mikäli haluat tehdä tilauksen.

Talviliikuntapaikat

Kylälle on tehty talkoovoimin kylälatu, kävelyreitti ja luistelukaukalo. Toivomme, että näillä talviliikuntapaikoilla on paljon käyttöä. Jotta kuitenkin saamme pidettyä talviliikuntapaikat hyvässä kunnossa toivomme mukaan myös lisää tekijöitä. LuistelukaukaloKylätalon luistelukaukalo kolataan ja jäädytetään käsipelissä myös talkooporukalla. Kaukalon ulkopuolella löytyy kolia ja lastoja, joita voi vapaasti käyttää kaukalon lumitöitä tehdessä. Lumen voi kolata kaukalon ulkopuolelle kasaan, josta…

Riuttavaaran laavu

Tämän kevään aikana kuhina retkipaikoilla on ollut ennätyksellisen vilkasta. Särkivaaran kylällä olevalle Riuttavaaran laavulle on helppo ja vaivaton mennä. Perille pääsee halutessaan autolla ja makkaranpaistokin onnistuu varmasti, koska puuliiteri on juuri täytetty retkeilijöitä varten. Riuttavaaran laavulta alkaa 38km retkeilypolku, Oravantaival. Polun varrella on viisi laavuja ja ajoittain kulkemista helpottamiseksi on tehty pitkospuut.    

Tue kyläyhdistyksen toimintaa

Kannatusjäsenmaksu Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila vaikuttaa myös kyläyhdistyksen toimintaan. Kylätalon vuokrauksesta saadut tulot ovat olleet aikaisemmin merkittävässä roolissa kylätalon ylläpitämisestä aiheutuvien kulujen kattamiseksi. Poikkeustilanteen vuoksi useat kylätalon varaukset ovat kuitenkin peruuntuneet tämän kevään ja jopa tulevan kesän ajalta. Kannatusjäsenmaksulla tuet siis tässä poikkeuksellisessa tilanteessa kylätalon ylläpitämistä ja mahdollistat toiminnan kehittämisen. Kannatusjäsenmaksun voi suorittaa kyläyhdistyksen tilille FI73…

Syyssuhinat ja Särkivaara-hölkkä

Särkivaaran Syyssuhinat ja Särkivaara-hölkkä  lauantaina 5.10. klo 11-14 Lähtöpaikka: Särkivaaran kylätalo Kävelyä luonnossa. Mahdollisuus lähteä sauvakävelyreitille, samoilemaan metsäpolkuja, kaikenkarvaisten koirien koiralenkille. Etsitään jokaiselle sopivan mittainen lenkkeilypätkä. Jokaisen ryhmän mukaan lähtee joku kyläläinen opastamaan. Lapsille järjestetään puuhaa/pelailua kylätalon pihalle lenkkeilyn ajaksi. Kahvia ja muuta vatsan täytettä myytävänä. Kiihtelysvaaran Urheilijoiden järjestämä perinteinen Särkivaara-hölkkä samanaikaisesti. Tervetuloa!